Jag har under flera år följt Collaboration Superpowers och köpte Lisetts bok Work together from anywhere redan 2019. Under pandemin använde jag flera av guiderna där och fick mycket inspiration av nyhetsbrev och hemsida där nästan allt material finns tillgängligt gratis.

I februari valde jag att gå med i communityn kring CS för att kunna ta del av mer material och även kunna hålla deras workshops.

Nu kan jag alltså hålla de mycket interaktiva workshops som finns, så om man är intresserad av en är det bara att höra av sig. Ibland är det enklare att ta till sig material när man fått testa på det själv i en workshop driven av någon annan.

  • Hybrid Team Collaboration
  • Connected Hybrid Leader
  • Work Together Anywhere Workshop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *