Ett uppdrag på väg ut och några in

Uppdraget jag klev på i slutet av september tar slut inom kort. När jag fick veta det fladdrade det till lite av oro i magen. Har haft två ganska stora bra uppdrag parallellt och det har gjort mig rätt bekväm.

Samtidigt har jag flera mindre uppdrag signade eller ganska nära att signas.

Men det fick mig att inse hur sårbar jag är som egen. Nu gjorde jag ett bra resultat och det finns besparingar om uppdragen sinar. Inte hur länge som helst men förhoppningsvis tillräckligt.

Det fick mig att känna ännu mer att det här med att dragspelande är rätt metod och ger en balans som gör att jag kan släppa oron.

Jag har kvar uppdraget som jag inledde i augusti och det verkar rulla på in i hösten. Sen får vi se!

Utöver det har jag signat ett litet uppdrag som ger några timmar här och där. Ett till sånt är på ingång. Spännande med dessa då jag inte riktigt vet omfattning, eller innehåll! Otroligt lärorikt brukar det bli.

Det bubblar lite andra saker oxå, både där jag är drivande men även där jag hakar på andra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *